082 872274, 0898 636594, 0899 157647

Климатик Toyotomi Erai CTN/CTG256W

Цена от:
1990.00 лв.
Лизинг от:
53.07 лв./месец

Документация

[ Разпечатай ]

Пълно описание на продукта

TOYOTOMI ERAI са първите климатици с изкуствен интелект. Климатик ErAI непрекъснато събира информация чрез микрочип и се справя ефективно и гъвкаво с разликите в температурата на околната среда, размера на помещението и топлинното натоварване, като ви предлага абсолютен комфорт и максимална икономия на енергия.

-Eлектрически нагревател за защита срещу екстремно ниски температури дори при минус 25 градуса
-Smart Dry-независима интелигентна функция за изсушаване на въздуха
-UV стерилизация на въздуха
-Ionizer plazma
-Режим Автоматично почистване
-Функция за стерилизация при 55 градуса
-Hepa filter 3 plus
-Фотокаталитичен филтър
-Функция 8°С при отопление
-I SENSE функция: Има 2 температурни сензора в климатика. Единият се намира във вътрешното тяло и задава температурата по подразбиране, а другият се намира в дистанционното управление и предлага възможност за алтернативно регулиране на температурата. Стайната температура се различава в зависимост от височината, така че като изберете функцията smart I Feel, избраната от вас температура ще се поддържа въз основа на позицията на дистанционното управление, т.е. вашата собствена позиция, а не въз основа на температурата около вътрешното тяло.
-Wi-Fi функция (предварително инсталирана): Използвайте технологията, за да създадете идеалните условия във вашето помещение от разстояние !!! Изберете по всяко време и отвсякъде желания режим на работа и включете климатика си лесно през мобилния си телефон или таблет !!!!
-Функция за интелигентно загряване “SP”: С функцията за интелигентно загряване климатикът започва да работи при режим отопление с кратко закъснение от 1 – 5 минути, за да загрее първоначално топлообменника. Това предотвратява навлизането на студен въздух при стартиране на работа на климатика и така не се създават условия на дискомфорт на ползвателя.
-Функция за интелигентно размразяване: Традиционният режим на размразяване работи на базата на фабрично настроен времеви период. С функцията за интелигентно размразяване, климатикът пристъпва към размразяване само когато наистина се нуждае от това, което води до намаляване на консумацията на енергия и по-комфортна температура на закрито. Отделно, функцията за размразяване може да се активира ръчно, дори когато климатикът не се нуждае от нея.
-Функция SMOOTH START: За допълнителна защита на първоначалната консумация на ел. енергия у дома, напр. когато има много климатици в едно домакинство. Когато конвенционален климатик започва да работи, се изисква голям ток за стартиране. Ако има много климатици, това може да доведе до върхова консумация на ел. енергия у дома. С функцията Smooth Start климатикът се активира при ниски нива на мощност, което води до допълнителна защита на ел. мрежата в къщи.
-TURBO режим: Климатикът работи на висока мощност при стартиране на TURBO режим и по този начин постига много бързо охлаждане или отопление на помещението.
-AUTO LED Smart Sensitivity: Вграденият сензор за фоточувствителност автоматично следи за промените в околната светлина около модула и регулира яркостта на дисплея на вътрешното тяло, за да се насладите на безгрижен и спокоен сън!
-Режим AUTORESTART: В случай на прекъсване на захранването, режимът на работа се запаметява от климатика, преди да настъпи прекъсване на захранването. При възстановяване на захранването, климатикът започва да работи автоматично в същия режим преди прекъсването.
-РЕЖИМ ИЗСУШАВАНЕ: Изберете тази функция, за да намалите нивото на влажност в помещението
-Функцията Заключване на дистанционното управление: Като заключите клавиатурата на дистанционното управление на климатика, вие си гарантирате, че режима на работа няма да бъде слувайно променен от деца или домашни любимци.
-Режим LIGHT / LIGHT OUT: Изберете за показване или скриване на функционалните светлини на вътрешното тяло
-Система за самодиагностика: Микрокомпютъра на климатика следи за неизправности в системата.
-Автоматично хоризонтално движение на клапите: Регулирайте желаната посока на въздуха (нагоре/надолу) чрез дистанционното управление
-Автоматично вертикално движение на клапите: Регулирайте желаната посока на въздуха (надясно/ляво) чрез дистанционното управление
-“SLEEP” Комфортен режим на заспиване: Настройте вашия климатик в режим SLEEP за комфорт по време на сън.
-Функция на таймера “TIMER”: Задайте времето, в което искате климатикът да стартира или спре автоматично чрез бутона TIMER
Запомняне на желаната позиция на клапите: При конвенционалните климатици, след изключване, последната позиция на клапата не може да бъде запомнена. При рестарт позицията на клапата се регулира според фабричните настройки. Климатиците TOYOTOMI ErAI имат памет за позицията на клапите и поддържат идеалната позиция, която клиента си е избрал, дори при рестартиране на климатика
Възможност за свързване чрез кабелно управление
-Тих режим: Изберете функцията Quiet чрез дистанционното управление, за безшумна работа
-Функция за гласов контрол: Управлявайте климатика си само с гласа си! Говорете с него и той ще отговори на вашите заповеди чрез Гласови асистенти!

Отдавана мощност (охлаждане) 0.85-5.30-6.30 kw
Отдавана мощност (отопление) 1.05-5.35-7.00 kw
Годишна консумация (охлаждане) 254 kw/h
Годишна консумация (отопление) 1350 kw/h
Захранване 220V-240V – 50 Hz
SEER (хладилен коефициент, охлаждане) 7.30(A++)
SCOP (коеф. на трансформация, отопление) 4.20(A+)
-РАБОТЕН ОБХВАТ- ОХЛАЖДАНЕ- -15/+50 °С
-РАБОТЕН ОБХВАТ ОТОПЛЕНИЕ- -25/+30 °С
Нива на шум -вътрешно тяло 26/29/34/37/40/42/45 db
Нива на шум-външно тяло 56 db
Размери (вътрешно тяло) (Шx Вx Д) 993x311x301 mm
Размери (външно тяло) (Шx Вx Д) 802x555x350 mm
Тегло (вътрешно тяло) 12,5 kg
Тегло (външно тяло) 31,5 kg
Хладилен агент R32
Произход Китай


Продукта може да бъде закупен на изплащане.

Топ продукти на твоето внимание

Термопомпа въздух-вода, моноблок Crystal LAVA, LAVA-19AM

Цена от:
8700.00 лв.
Лизинг от:
232.03 лв./месец

Термопомпа въздух-вода, моноблок Crystal LAVA, LAVA-12AM

Цена от:
7500.00 лв.
Лизинг от:
200.03 лв./месец

Термопомпа въздух-вода, моноблок Crystal LAVA, LAVA-09AM

Цена от:
6900.00 лв.
Лизинг от:
184.02 лв./месец

Термопомпа въздух-вода, моноблок Crystal LAVA, LAVA-06AM

Цена от:
5900.00 лв.
Лизинг от:
157.35 лв./месец

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Социални мрежи

Разработването на уеб-сайта е финансирано от Европейския съюз – NextGenerationEU в изпълнение на проект № BG-RRP-3.005-4254,
по процедура BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“